• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  София

  Информация за Структурата

  Структурата на територията на София обединява агенциите за недвижими имоти членове на сдружението, които извършват дейност в областта. На територията на София се извършва основното управление на Сдружението. Софийската структура подпомага реализирането на основните цели на НСНИ, а именно постигане на толерантна и етична бизнес среда с отговорност към потребителите и бизнес партньорите, предоставянето на професионални и качествени услуги на пазара на недвижими имоти, непрекъснато обучение на брокерите, партньорство с местната власт и други регионални представителства на сродни бизнес организации. Изключително важен инструмент за осъществяване целите на Сдружението е създадената национална Комисия по професионална eтика, която разглежда казусите възникващи и в София и региона. Тя допринесе за спазването и прилагането на Етичния кодекс на НСНИ, приет от фирмите членуващи в него. Структурата е водеща в страната с по-интензивна комуникация и съвместен бизнес между фирмите членуващи в Сдружението. Работи за привличането на нови членове и установяване на по-добро и ефективно сътрудничеството с местната власт и регионалните структури на близките съсловни организации, а също и за реализиране на националните политики на организацията.

  ВИЖТЕ ЧЛЕНОВЕТЕ НА НСНИ

  ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

  София 1000
  бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  02 988 68 90

  office@nsni.bg

   

  Членовете на НСНИ са фирми, занимаващи се с извършването на услуги в сферата на недвижимите имоти. Те са част от национална браншова организация с утвърден авторитет в страната и в международен план. НСНИ представлява техните интереси пред обществени институции, браншови, професионални и други организации. Членовете на организацията прилагат в своята работа утвърден от Общото събрание Етичен кодекс, съобразен с принципите на Европейския стандарт за посреднически услуги в сферата на недвижимите имоти БДС EN 15733, международните етични правила на International Ethical Standard Coalition и българското законодателство, и се стремят към професионализъм и коректност. 

  Стани член на НСНИ

  Become A Partner

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата