• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Плевен

  Информация за Структурата

   

   

  Регионалната структура на НСНИ в гр.Плевен, съществува от 1999 год., създадена е от фирмите за недвижими имоти в гр.Плевен с индивидуално членство в НСНИ. Регионалната структура на Сдружението в гр.Плевен се развива и разширява, както с развитието и популяризирането на НСНИ така и успоредно с бурното развитие на пазара на недвижими имоти в България. То е едно своеобразно огледало на развитието в бранша, на неговите върхове и спадове, а сдружението и неговите членове се оказаха една стабилна структура от  представляващи гилдията и постоянно защитаващи доброто име на професията. Към настоящия момент, членове на структурата са активно работещи агенции за недвижими имоти в града, стремежа е броят им да нарасне като се приобщят фирми, доказващи добри професионални качества, работещи съгласно етичните и морални норми на пазара на недвижими имоти.
  През годините редовно са провеждани обучения, семинари, вземани са участия и на всички важни форуми, като членовете на РС имат множество дипломи и грамоти от проведените мероприятия и участия. Организацията на НСНИ и регионалните структури успешно проведоха множество курсове за повишаване на професионалната квалификация на работещите в сферата на пазара на недвижими имоти. Едно от най - важните и успешни събития през годините е провеждането и успешното завършване в гр.Плевен на „Националната програма за обучение на посредници на недвижими имоти в ключови компетенции на професията” по ОП „Развитие на човешките ресурси” съфинансирана от ЕС чрез ЕСФ. 
  Регионалната структура и нейните членове се стараят да поддържат доброто име на бранша, отлични отношения с местните, държавните власти и  техните подразделения и институции, с всички банки опериращи на нашия пазар, техните клонове и партньори, също така  с колегите в бранша и най – вече да бъдат в услуга на КЛИЕНТИТЕ, които с техните нарастващи изисквания за качество и професионализъм, постоянно ни мотивират да повишаваме качеството на предлаганата от НАС услуга.
  Една от целите е равнопоставената позиция на фирмите членуващи в НСНИ и нейните структури, стремежа към еднакви правила за всички, защита на бранша и достигането на европейско качество на предлаганите услуги са нашия стимул да продължим да се развиваме и вярваме, че това ще е от полза за всички!

   

  ВИЖТЕ ЧЛЕНОВЕТЕ НА НСНИ

  Председател: Ангел Иванов

  Членове на УС:

  064 80 48 58

  0888 09 99 31

  andromeda_imoti@abv.bg

   

  Членовете на НСНИ са фирми, занимаващи се с извършването на услуги в сферата на недвижимите имоти. Те са част от национална браншова организация с утвърден авторитет в страната и в международен план. НСНИ представлява техните интереси пред обществени институции, браншови, професионални и други организации. Членовете на организацията прилагат в своята работа утвърден от Общото събрание Етичен кодекс, съобразен с принципите на Европейския стандарт за посреднически услуги в сферата на недвижимите имоти БДС EN 15733, международните етични правила на International Ethical Standard Coalition и българското законодателство, и се стремят към професионализъм и коректност. 

  Стани член на НСНИ

  Become A Partner

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата