• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Орлин Владиков

  Орлин Владиков е Председател на Националното сдружение Недвижими Имоти  2002- 2007г. 

  Един от учредителите и първи президент на  Съюза на агенциите за недвижима собственост в България /1994 – 1998 г./, която доброволно се влива в НСНИ. В периода 1998-2002г. е Председател на Комисия по професионална етика на НСНИ.

  Орлин Владиков е Председател на Организационния комитет на състоялия се през 2006г. в София съвместен  Конгрес на Световната федерация за недвижими имоти FIABCI и 12 –та Конференция на Централно Европейската мрежа на асоциациите за недвижими имоти.

  През неговия мандат НСНИ издига още повече авторитета си и се превръща в сериозен фактор в диалога с държавните институции. Сдружението става член на БТПП, а в класификатора на професиите в България се появява и “брокер на недвижими имоти”. НСНИ издава Национален доброволен публичен регистър на лицата осъществяващи   посредничество и сделки с недвижими имоти и собствено ежемесечно печатно издание. Изключително се засилват международните контакти на НСНИ. За първи път у нас започват да се организират международни изложения на недвижими имоти, в които НСНИ взима партньорско участие.

  Лъчезар Искров - Зам. председател
  Ели Монева
  Валентин Съйков
  Румяна Георгиева
  Костадин Костадинов
  Красимира Войнова
  Любчо Йонов
  Нина Василева
  Лъчезар Искров - Зам. председател
  Ели Монева
  Валентин Съйков
  Румяна Георгиева
  Валентин Градев
  Владимир Лафчиев
  Димитър Николов
  Димчо Климентов

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата