• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  "Top Rent A Car" се присъедини към партньорската програма на НСНИ

  Дата: 
  20.04.2022
  Категория: 
  Съобщения
  От 10 март НСНИ стартира програма с партньорски отстъпки, която е предназначена само за членовете на НСНИ. Целта на програмата е ползване на услуги и продукти на специални цени и е допълнително предимство, което Сдружението осигурява на членовете си.
  Oт 26 април 2022г.  към партньорската програма ще се присъедини и "Top Rent A Car".
  "Top Rent A Car" е най- голямата компания за автомобили под наем в България и оперира с над 2000 нови автомобила от различни класове. Компанията има национално покритие на услугата, като разполага с мрежа от 12 офиса на ключови локации в големите градове, аерогарите и българските курорти.  "Top Rent A Car" предлага сигурна и първокласна услуга с фокус нуждите на клиента. Всички членове на НСНИ  ще ползват ексклузивна отстъпка, информация за която ще бъде качена в затворената секция на сайта. Възползвайте се от преференциалните условия за нови автомобили под наем в офисите на фирмата. 

   Участниците в програмата:

  "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ" АД - предоставя удостоверителни услуги по издаване и управление на квалифицирани удостоверения на квалифициран електронен подпис;
   
  "ОФИС ЕКСПРЕС СЪРВИС" - предлага богат избор на офис консумативи, техника и мебели;
   
  "ДОТ МЕДИА" - предлага услуги, информация за които можете да намерите на уебсайта на Сайтко;
   
  "Хотел ZOO София 4*" - подходящо място за настаняване в гр. София;
   
  "МИСИС ТРАВЪЛ" - предлага индивидуални и групови пътувания в чужбина;
   
  "TOP RENT A CAR " - предлага автомобили под наем.
   
  По- подробна информация, за всеки нов член присъединил се към партньорската мрежа, членовете на НСНИ ще получат на електронните си пощи.
  Източник: 
  НСНИ

  Други новини

  Новини

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата