• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Хотел ZOO София се присъедини към Партньорската програма на НСНИ

  Дата: 
  04.04.2022
  Категория: 
  Имотен пазар
  От 10 март НСНИ стартира програма с партньорски отстъпки, която е предназначена само за членовете на НСНИ. Целта на програмата е ползване на услуги и продукти на специални цени и е допълнително предимство, което Сдружението осигурява на членовете си.
  Oт днес към партньорската програма се присъедини и Хотел ZOO София 4*. Хотелът се намира на удобно и комуникативно място, в близост до най- озеленената част на София. Хотелът разполага със 119 уютни и стилно обзаведени стаи с всички удобства. Подходящ е за бизнес пътувания и осигурява пълен комфорт.   Преференциалните цени са само за членовете на Сдружението.   Участниците в програмата:  "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ" АД - предоставя удостоверителни услуги по издаване и управление на квалифицирани удостоверения на квалифициран електронен подпис;
   
  "ОФИС ЕКСПРЕС СЪРВИС" - предлага богат избор на офис консумативи, техника и мебели;


  "ДОТ МЕДИА" - предлага услуги, информация за които можете да намерите на уебсайта на Сайтко.
   
  "Хотел ZOO София 4*" - подходящо място за настаняване в гр. София.  По- подробна информация, за всеки нов член присъединил се към партньорската мрежа, членовете на НСНИ ще получат на електронните си пощи.
  Източник: 
  НСНИ

  Други новини

  Новини

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата