• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  "МИСИС ТРАВЪЛ" СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ПАРТНЬОРСКАТА ПРОГРАМА НА НСНИ

  Дата: 
  06.04.2022
  Категория: 
  Имотен пазар
  От 10 март НСНИ стартира програма с партньорски отстъпки, която е предназначена само за членовете на НСНИ. Целта на програмата е ползване на услуги и продукти на специални цени и е допълнително предимство, което Сдружението осигурява на членовете си.
  Oт днес към партньорската програма се присъедини и туристическа агенция "МИСИС ТРАВЪЛ". Повече от 20 години "МИСИС ТРАВЪЛ" работи изключително успешно на българския пазар с коректност и отговорност към своите клиенти. "МИСИС ТРАВЪЛ" предлага настаняване в над 1 500 хотела в Гърция и Турция и пътувания със собствен и организиран транспорт. Агенцията организира пътешествия до най- екзотични дестинации, които не се предлагат от други туристически агенции. "МИСИС ТРАВЪЛ" работи и по идивидуални запитвания от малки групи хора, които желаят да посетят непопулярни и отдалечени кътчета на земното кълбо. За членовете на НСНИ, "МИСИС ТРАВЪЛ" предлага специални отстъпки в размер на 5% по програми за почивки не включващи транспорт и 8% по програми включващи транспорт, както и специални отстъпки при групови пътувания по индивидуално запитване.  

   Участниците в програмата:  "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ" АД - предоставя удостоверителни услуги по издаване и управление на квалифицирани удостоверения на квалифициран електронен подпис;
   
  "ОФИС ЕКСПРЕС СЪРВИС" - предлага богат избор на офис консумативи, техника и мебели;


  "ДОТ МЕДИА" - предлага услуги, информация за които можете да намерите на уебсайта на Сайтко.
   
  "Хотел ZOO София 4*" - подходящо място за настаняване в гр. София.
   
  "МИСИС ТРАВЪЛ" - предлага индивидуални и групови пътувания в чужбина.   По- подробна информация, за всеки нов член присъединил се към партньорската мрежа, членовете на НСНИ ще получат на електронните си пощи.
  Източник: 
  НСНИ

  Други новини

  Новини

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата