• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Договор за сътрудничество между ИУ – Варна и НСНИ

  Дата: 
  16.08.2021
  Категория: 
  Съобщения

  На 13 август между НСНИ и Икономически Университет – Варна беше подписан договор за осъществяване на партньорско, взаимоизгодно  сътрудничество. Договорът предоставя много и разнообразни възможности от една страна на членовете на НСНИ, а от друга на студентската и академична общност на ИУ – Варна. Ето само някои от тях:  

   - Подобряване на възможностите за реализация на обучаващите се и завършилите студенти на ИУ-ВАРНА

   - Подпомагането на практическото обучение на студентите на ИУ-ВАРНА

   - Предоставяне на  възможност на членовете на НСНИ да използват функционалностите на платформата UEBN за намиране на кадри

   - Организиране на съвместни събития за представяне на възможности за кариерна реализация в компании членуващи в НСНИ пред обучаващите се и завършилите студенти на ИУ-ВАРНА

  Договорът беше подписан от проф. д-р Евгени Станимиров, Ректор на ИУ – Варна и Добромир Ганев – Председател на НСНИ в присъствието на доц. д-р Б. Чапаров, Зам.-ректор по финанси и проектна дейност и доц. д-р Т. Райчев, Ръководител катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти“.

  За всички възможности и бъдещите съвместни инициативи, във връзка с подписания договор ще информираме подробно членовете на НСНИ чрез комуникационните канали на организацията.

   

  Източник: 
  НСНИ

  Други новини

  Новини

  Какво е професионалният брокер според НСНИ

  16 July, 2021
  Позиция опровержение по статия във вестник „Капитал“

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата