• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Добромир Ганев, Председател на НСНИ, беше преизбран за втори мандат

  Дата: 
  26.06.2021
  Категория: 
  НСНИ

  На 25 юни 2021г. беше проведено Общо годишно отчетно-изборно събрание на членовете на Национално сдружение Недвижими имоти за периода 2019 -2021г. На събранието бяха представени отчетите на Управителния съвет на НСНИ за дейността и финансовото състояние на организацията, на Контролния съвет и на Комисията по професионална етика.

   След проведено гласуване беше избран нов деветчленен Управителен съвет на НСНИ в състав: Добромир Ганев, Ирена Перфанова, Александър Бочев, Стефка  Калчева, Бисер Орлов, Антон Андонов, Светлана Георгиева, Христо Хаджиев и Ивайло Градев. За Председател на Управителния съвет на НСНИ беше преизбран за втори мандат Добромир Ганев. Той представи пред аудиторията своята програма и визия за развитието на организацията, както и бюджет за 2021г.

  Събранието гласува единодушно за кандидатурата на Галина Максимова като Председател на Комисията по професионална етика. Христо Георгиев беше избран за Председател на Контролния съвет.

  Годишното отчетно-изборно събрание на членовете на НСНИ премина в конструктивна атмосфера и с активност от страна на присъстващите. Пожелаваме на всички успех и отдаденост към каузата на НСНИ!

   

   

  Други новини

  Новини

  Какво е професионалният брокер според НСНИ

  16 July, 2021
  Позиция опровержение по статия във вестник „Капитал“

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата