• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Смарт Брокерс

  Градове: 
  Профил: 

  Smart Brokers е бързо развиваща се консултантска компания за недвижими имоти, която предоставя комплексни консултантски услуги на собственици на имоти, наематели, предприемачи и инвеститори. Ние влагаме нашите знания и дългогодишен опит в създаването на истинска стойност за нашите клиенти. Предлагаме завършени и цялостни решения за инвеститори и предприемачи, търсещи различни възможности на пазара на жилищни, търговски и ваканционни имоти. Предоставяме широк спектър от услуги в жилищни проекти, ваканционни комплекси, хотели и курорти - морски, голф, спа или планински, сгради със смесено предназначение, офис сгради и други. Smart Brokers предоставя пълната гама от консултантски и посреднически услуги и цялостно управление на недвижими имоти като подпомага клиента във всеки етап на инвестицията или оперативния цикъл по сделката.

  Нашата мисия е да предоставяме висококачествени консултантски услуги за инвестиции в недвижими имоти и тяхното управление, както и да предлагаме изключителни имоти, с потенциал за ръст в цената. Ние се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти, като им предлагаме ценно партньорство и допълнителни ползи и услуги, съобразени с конкретните нужди на всеки клиент. Целта на Smart Brokers е да бъде бранд, синоним на съвършенство, надеждност и точност на пазара на недвижими имоти.

  Контакти:
  A: 1142 София, ул. "проф. Фритьоф Нансен" 37А, бизнес сграда "Иглата", ет. 4, офис 5
  Т: 0700 31 077
  М: + 359 889 80 77 77
  E: office@smartbrokers.bg; info@smartbrokers.bg

  Адрес: 
  проф.Фритьоф Нансен №37А
  СофияСофия-град

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата