• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  СИМАР РЕ

  Управител: 
  ВЕСЕЛИНА СТОЕВА
  Градове: 
  Профил:    SIMAR RE е агенция за недвижими имоти основана през 2013г. Екипът вярва, че умението да разбираш индивидуалните цели на всеки клиент и спазването на поетия ангажимент са верния път към отличната брокерска услуга. За нас добрата сделка е тази, която оставя у клиента чувството, че е направил спокоен и информиран избор благодарение на обективната подкрепа на своя брокер.

  Освен на дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти, високият професионализъм на хората в нашия екип се дължи на допълнително придобити квалификации в различни области– право, търговски умения, продажби, управление, мениджмънт, психология.

  Нашите принципи

  -    Да поемаме само ангажименти, които можем да изпълним, за да се посветим изцяло на конкретните цели на клиента и да му осигурим безпрепятствено и прецизно обслужване.

  -    Да предоставяме пълна и детайлна информация, и алтернативни решения при всеки възникнал казус, съобразявайки се с интересите на клиентите.

  -    Да предупреждаваме за всички ползи и загуби, които клиентът може да реализира със своите действия, дори това да означава пропуснати финансови постъпления за брокера и агенцията.

  -    Да не отказваме партньорска дейност с други агенции за имоти, предоставени в нашето портфолио за продажба или отдаване под наем, спазвайки ангажимента си към клиентите  да достигнем до всички потенциални купувачи.

  Всички тези задължителни фактори в нашия подход, доказани с годините, се превръщат в удовлетвореност у клиентите и в увереност в компетентността, ангажираността и етичната отговорност на екипа ни.  "Симар РЕ"
  М 0885  885 655
  София, ул.Проф.д-р Д.Атансов 22,
  етаж партер, офис 3

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата