• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  РИЪЛНЕТ ОФИС КЛАСИК (АРИНА ООД)

  Управител: 
  Анжелина Добрева
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 2013г.

  РиълНет е регистрирана през 2012г. и предлага посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, консултации, управление недвижими имоти, оценки на недвижими имоти, пазарни анализи и всички дейности в областта на недвижимите имоти в София.
  РиълНет работи с жилищни и търговски площи, парцели и инвестиционни проекти, като мисията на фирмата е да бъде най-успешната компания за недвижими имоти в България. RealNet съчетава използването на доказани, съвременни търговски и маркетингови техники, при продажбата и отдаването под наем на жилищни и търговски площи, парцели и инвестиционни проекти. RealNet  ежедневно се опитва да наложи на пазара етично поведение, което е залегнало и в Етичния кодекс на организацията, който стриктно спазват всички негови членове. Брокерите на RealNet са добре обучени професионалисти, които постоянно се стремят да осигурят най-високо качество на услугите за своите клиенти. RealNet е творческа, иновативна и ориентирана към хората организация, която предоставя на всички свои членове възможност за професионална и финансова удовлетвореност.
  Обслужване, което заслужавате!

   

  Контакти:
  Т: +359 2 950 3280
  Е: classic@realnet.bg

  Адрес: 
  14 улица „Княз Борис I“ ет. 1
  СофияСтолична, София-град 1463

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата