• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ЛУКСИММО ООД

  Градове: 
  Профил: 

  ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO — луксозни имоти в България и чужбина

  Агенцията ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO е основана през 2007 г. от предприемача Никола Стоянов и неговия екип, като част от корпоративната група компании BULGARIAN PROPERTIES HOLDINGS. Компанията работи единствено във високия сегмент на пазара като обслужва клиентите си по стандарти, вдъхновени от на най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Ние осигуряваме на клиентите си всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Консултираме както купувачи и наематели на луксозни имоти в страната и по целия свят, така също и продавачи и наемодатели, търсещи успешна реализация на своя имот сред нашите многобройни клиенти.

  ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO е първата българска агенция, предлагаща луксозни имоти от най-високо качество и в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите над 20 офиса и представители в България и няколко партньорски офиси в Гърция, Русия, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други. Участваме редовно в множество мероприятия, свързани с имотите зад граница — изложения, конференции, семинари.

  Почти 10 години след своето основаване ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO продължава да изпълнява амбициозна програма за развитие и позициониране на нови ключови пазари извън България, с цел утвърждаването на ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO като международна агенция за елитни имоти, обслужваща клиенти по целия свят.

  ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO – качество, престиж и обслужване по най-висок световен стандарт!

  Контакти:

  Тел.: 02/ 9 11 55
  Моб.: 0883 888 888

  e-mail: info@luximoti.bg

   

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата