• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ЛУКСИММО ООД

  Градове: 
  Профил: 

  Luximmo Finest Estates  — луксозни имоти в България и чужбина

  Агенция Luximmo Finest Estates е основана през 2007 г. от предприемача Никола Стоянов и неговия екип, като част от корпоративната група компании Suprimmo Real Estate Group. Тя е и единствената българска агенция, носител на две отличия от престижния международен форум International Property Awards. 

  Компанията работи единствено във високия сегмент на пазара като обслужва клиентите си по стандарти, вдъхновени от на най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Ние осигуряваме на клиентите си всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Консултираме както купувачи и наематели на луксозни имоти в страната и по целия свят, така също и продавачи и наемодатели, търсещи успешна реализация на своя имот сред нашите многобройни клиенти.

  Luximmo Finest Estates е първата българска агенция, предлагаща луксозни имоти от най-високо качество и в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите над 20 офиса и представители в България и няколко партньорски офиси в Гърция, Русия, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други. Участваме редовно в множество мероприятия, свързани с имотите зад граница — изложения, конференции, семинари.

  12 години след своето основаване Luximmo Finest Estates продължава да изпълнява амбициозна програма за развитие и позициониране на нови ключови пазари извън България, с цел утвърждаването на Luximmo Finest Estates като международна агенция за елитни имоти, обслужваща клиенти по целия свят.

  Luximmo Finest Estates – качество, престиж и обслужване по най-висок световен стандарт!

  Контакти:

  Тел.: 02/ 9 11 55
  Моб.: 0883 888 888

  e-mail: info@luximoti.bg

   

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата