• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ДЖЕЙ И ДЖЕЙ КОРПОРЕЙШЪН ООД

  Управител: 
  Николай Джонев Джанев
  Градове: 
  Профил: 

  Джей и Джей

  Агенция  за недвижими имоти „Джей и Джей Корпорейшън“ ООД е основана през 2007г. в София. Специализирана е в отдаване под наем и продажби на луксозни и качествени имоти в най-хубавите райони на столицата. Нашата цел е да останем тясно специализирани в този сегмент от пазара и смеем да твърдим ,че сме едни от най-добрите!

  Работа с клиенти и колеги

  С течение на времето, благодарение на високото ниво на обслужване и лоялност, агенцията ни може да се похвали с отлична репутация ,както сред клиентите ,така и сред колегите от бранша. Клиентите ни винаги остават доволни !Те се радват на индивидуален подход , добри резултати и преференциални условия.  Отнасяме се с уважение към всички останали агенции за недвижими имоти, стремим се да бъдем максимално коректни и гледаме на тях, като на партньори. Във връзка с това агенцията ни , няма нито една оферта, която да е насочена само към частни клиенти.

  Работа с клиенти и реклама

  Когато предлагаме:

  Агенция „Джей и Джей Корпорейшън“ ООД работи основно с отбрани имоти. Нашите обяви са винаги на първите страници в сайтовете за недвижими имоти.Те са представени с хубави снимки и описание даващо подробна информация за имота. Брокерите ни  държат да запознаят клиентите си (колегите си) за реалното състояние на имота, като наред с предимствата се казва и за недостатъците му. Ето защо, когато предлагаме имот, изискваме да го видим на място, за да имаме лични впечатления и да го рекламираме с коректно описание и  с актуални снимки. Нашата агенция е една от първите в София, която рекламира най-луксозните имоти с видеоклипове.

  Когато търсим:

  Личният контакт с клиента за нас е много важен. Ние ценим времето на нашите клиенти и държим да се запознаем  детайлно с тяхното търсене и в последствие да им организираме огледи (по желание с наш транспорт), на обекти отговарящи на техните специфични изисквания. Осъзнаваме, че клиентите ни често са свободни след работно време или през уикенда и поради тази причина  сме на тяхно разположение по всяко време, 7 дни в седмицата .

  Проверка на недвижим имот

   Ние ползваме услугите на юристи, които са експерти в областта на недвижимите имоти и изповядваме сделките си само и единствено при водещи  нотариуси в бранша с доказана репутация. Агенция „Джей и Джей Корпорейшън“ ООД работи с всички основни банки и предлагаме съдействие за отпускане на кредит при преференциални условия.

  Ние сме различни

  Агенцията ни е заложила на тесен кръг мотивирани и добре подготвени брокери.  Имаме отличен колектив и собствен почерк на работа, отличаващ се с огромен хъс и коректност, както към клиенти, така и към колеги.

   

   

  Адрес :

  гр. София, Солунска 11

  Телефон :

  02 952 38 51, 02 988 53 79

   

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата