• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ВЪРДЖЪН ЕООД

  Управител: 
  АЛЕКСАНДЪР ВЕСЕЛИНОВ ВЕЛИКОВ
  Градове: 
  Профил: 

  Ние Ви предлагаме посредничество при покупка, продажба, наемане или управление на имот, като това включва:  * анализ на пазара на недвижимите имоти в регионите, в които работим

  * консултация по юридически въпроси, свързани с този пазар

  * маркетинг на Вашите имоти

  * оценка на недвижими имоти

  * промяна на статута и предназначението на имота

  * предварителни проверки за наличие на тежести върху недвижими имоти

  * съдействие и изготвяне на необходими документи по сделки с недвижими имоти

  * водене на преговори с евентуални клиенти за Вашия имот

  * управление и поддръжка на закупения от Вас имот

  * застраховане на имота Ви 

  * съдействие за осигуряване на кредити  Предлагаме още:  * Пълен обем консултации, изготвяне на документи, процесуално представителство и обслужване на сделки в областта на търговското, корпоративното и облигационното право. Регистрация и прекратяване на фирми, търговски дружества. Вливания, сливания и придобивания.

  * Консултантски услуги, представителство и обслужване на приватизационни сделки, преструктуриране, пост-приватизационни проекти и проекти в областта на търговската несъстоятелност и ликвидацията. Подпомагане на отношенията с държавни органи в следприватизационния период, решаване на спорове, представителство и защита.

  * Вещно-правни проблеми - анализ, решения, процесуално представителство. Реституционни претенции и искове. Отношения с общински администрации по териториални, строителни и градоустройствени въпроси.

  * Административо обслужване на организации и фирми, разработване на вътрешно-фирмени документи, правилници за работа на: фирми, организации, дружества, юридически лица с нестопанска цел, документи и проекти за оценка на персонала, разработване на длъжностни характеристики, проекти за преструктуриране на организации.

  * Интелектуална и индустриална собственост - консултации, анализи, проверки, изготвяне на документация. Спорове по интелектуална собственост и защита на конкуренцията. Оценки на обекти на интелектуалната и индустриалната собственост. Нелоялна конкуренция - водене на искови и административни производства, представителство, решаване на спорове.

  * Концесии, концесионни анализи и процедури - консултации, представителство, изготвяне на тръжни и конкурсни книжа и друга документация.

  * Финансови анализи и консултации, бизнес-планове, обслужване на инвестиционни и кредитни проекти. Бизнес и данъчни консултации, социално и здравно осигуряване

  * Общи консултантски услуги, процесуално представителство пред съдебни и арбитражни органи - граждански, трудово-правни, административни и търговски дела.

  * Счетоводни и данъчни консултации. Счетоводно обслужване на фирми.  Нашите основни принципи на работа са:   * индивидуален подход към клиента

  * прецизно идентифициране на проблемите

  * aдекватна помощ и съдействие за решаването им

  * професионализъм и отговорност

  * конфиденциалност и лоялност

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата