• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ВЕЛИС КОНСУЛТ ЕООД

  Управител: 
  Лъчезар Искров
  Градове: 
  Профил: 
  Член на НСНИ: от 1994 г.

  ВЕЛИС КОНСУЛТ ЕООД е създадена през 1992г. и предоставя своите услуги в София и страната. Фирмата предлага на своите клиенти посредничество при наем и продажба, инвестиционно посредничество, доверително управление на недвижими имоти, пазарни анализи и консултации, юридическо и правно обслужване. ВЕЛИС КОНСУЛТ работи с жилищни, бизнес и инвестиционни имоти. Екипът на компанията работи упорито за всеки отделен клиент, за да му помогне да реализира своите мечти. Основна цел на фирмата е постоянно да надминава очакванията на клиентите си, като качествата, които я открояват сред конкурентите в бизнеса са честност, лоялност, почтеност, разбиране, отговорност и креативност.
  ВЕЛИС КОНСУЛТ работи с подбран екип от специалисти, които са едни от най-способните, честни и упорито работещи в страната.
  Основно убеждение на компанията е - че да работиш упорито за нещо, което обичаш да правиш, с хора, на който вярваш, е едно от най-прекрасните неща в живота.
   
  Real Estate- Real Experts

  Контакти:
  Тел.: 02 981 18 43, 02 986 68 64
  e-mail: office@velisco.bg
  Адрес: 
  53Б улица "Граф Игнатиев"
  СофияСофия-град 1142

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата