• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ВЕДА КОРЕКТ ЕООД

  Управител: 
  Васил Найденов
  Градове: 
  Профил: 

  Агенция ВЕДА КОРЕКТ ЕООД  е водеща компания с дългогодишен опит и предмет на дейност продажба на имоти и наемни отношения в гр. София. Екипът й от професионалисти с готовност ще отговорят на всички въпроси относно закупуването на недвижима собственост в България и ще дадат на клиентите си обективен съвет, съобразен с изискванията им. 
  Агенцията  работи усилено в две главни насоки – предлагане на голям избор от качествени оферти и осигуряване на всички съпътстващи покупко-продажбата услуги. Това, което ги отличава, е комбинацията от дългогодишен опит и познаване в детайли на пазара на недвижими имоти в България, съчетани с отлично обслужване на клиентите. Опитът, задълбоченото познаване на пазара, огромният избор от оферти и иновативният подход са причините за професионалния успех на компанията. Базата й от данни е достъпна и интуитивно структурирана, за да спомогне за лесната ориентация и навигация на сайта.
  Компанията предлага правна, пазарна и обща информация, която ще помогне в разбирането на тенденциите и правните процедури и ориентирането на пазара на недвижима собственост в България.

  Контакти:
  Тел.: 02/ 9531 268
  Факс: 02/ 952 63 33
  e-mail: veda_corect@mail.bg

   

  Адрес: 
  13 улица „Ивайло“ ет. 2, ап. 2
  СофияСофия-град 1000

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата