• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  БИ ЕНД ЕЙЧ ИМОТИ ООД

  Управител: 
  Бойко Бойков
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 1992 г.

  Агенцията работи на територията на цялата страна. Извършва консултации и посредничество при сделки с недвижими имоти, правно обслужване на сделки с недвижими имоти, градоустройство, проектиране, строително предприемачество.
  Компанията е създател на Националното Сдружение Недвижими Имоти в Република България и е първата фирма, успяла да покрие целия спектър от услуги в бизнеса с недвижима собственост. Участвала е във формирането на първите специализирани издания за недвижими имоти. Аналитичният подход и познаване на специфичните условия на пазара на недвижими имоти, нестандартният и индивидуален подход към всеки клиент, както и сигурността и конфиденциалността при сделките с недвижими имоти, са едни от най-големите предимства на компанията. За това се грижи отлично подготвеният и опитен екип от юристи, инженери и икономисти, който гарантира перфектно, професионално изготвяне и проверка на всички документи по сделката.

  Мисия: Да създаваме компетентно предимство чрез изключителни решения.

   

  Контакти:

   гр.София, бул. Македония №10

  www.bhre.bg

  office@bhre.bg

   +359 2 980 54 10

   +359 885 034 858

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата