• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  БИ ЕНД ЕЙЧ ЗЕМЯ ЕООД

  Управител: 
  Христо Бойков
  Градове: 
  Профил: 

  Фирмата е създадена през 2003 г. и е една от утвърдените в България, която работи в цялата страна в пълен обхват на строителното предприемачество, посредничеството при покупко-продажби, правни услуги, управление на собствеността и оценките в областта на недвижимите имоти.
  Дружеството има опит във всички сегменти на пазара на недвижими имоти в България и региона на Югоизточна Европа и предлага пълна гама от услуги в областта на недвижимите имоти и строителното предприемачество.

  Предоставя на български и чуждестранни инвеститори за реализацията на техните проекти за покупка на поземлени имоти и земеделска, като осъществява всички необходими дейности по тяхното регулиране и създаване на възможността за тяхната експлоатация.

   В услуга на инвеститорите, управление на проекти
  Нашият елитен екип специалисти в инвестиционните покупки виждат в перспектива, за да анализират как придобиването на имущество и разпореждането със собствеността, повишава доходността на финансовия портфейл на клиентите ни.
  Изработване на концепция, бизнес план, проектиране и дизайн, организиране на търгове за изпълнение, строителство и продажба.

  гр.София, бул. Македония №10
   www.bhre.bg
  office@bhre.bg
  +359 2 980 54 10
  +359 887 714 694

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата