• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  БГ ИМОТИ ЕКСПЕРТ

  Управител: 
  КРАСИМИРА ДЯНКОВА РУСЕВА
  Градове: 
  Профил: 

  "БГ ИМОТИ ЕКСПЕРТ" е динамично развиващо се дружество в областта на консултантските услуги, инвестициите и строителството в сферата на недвижимите имоти. „БГ ИМОТИ ЕКСПЕРТ" е специализирано в осъществяването на следните видове дейности:

  - инвестиции в недвижими имоти;

  - посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти;

  - управление и отдаване под наем;

  - експертни оценки на недвижими имоти.  Дружеството е с традиции на пазара за недвижими имоти, които се дължат на професионализма, нестандартния и индивидуален подход към клиентите и динамичността на екипа. Служителите са предимно млади, високообразовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си един завършен, прецизно подготвен анализ на пазара, да посредничат при осъществяването на сделките и ги гарантират с оглед интереса на клиентите.

  „БГ ИМОТИ ЕКСПЕРТ" разполага освен с постоянен екип, така и с асоциирана група консултанти: юристи, архитекти, технически ръководители, строители, експерт-оценители, които биват привличани в интерес на клиентите на компанията, с цел предлаганите продукти и услуги да са с максимално качество и сигурност при инвестициите в недвижими имоти.

  Дружeството притежава всички необходими лицензи, категоризации и разрешителни, необходими за осъществяване на гореспоменатите дейности.

  Услуги:

  - Продажба на жилищни имоти 

  - Наем на жилищни имоти

  - Продажба/наем на търговски имоти

  - Продажба на земеделски земи

  - Продажба на къщи и парцели

  - Подготовка на документация за предварителни договори и сделка  Вашата цел е да намерите подходящ имот на най-добра цена за възможно най-кратко време. Преди да започнете търсенето е много важно да получите консултация от професионалист относно етапите по сключване на една успешна сделка и сдобиването с желания от вас имот.

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата