• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  АГЕНЦИЯ МЕЖДУНАРОДНИ ВЛОЖЕНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ ЕООД / ESTATE TRIBUNE /

  Управител: 
  Ирена Перфанова
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 1996 г. като правоприемник на агенция „Тайгър“

  ESTATE TRIBUNE е запазена международна марка за професионално обслужване в сферата на недвижимите имоти с положителна репутация във водещите местни и международни професионални организации. На територията на България предлага посредничество при сделки с недвижими имоти, оценки на имоти от независими оценители, професионални финансови и пазарни анализи по международен стандарт, консултации, управление на имоти и проекти, интериорен дизайн като основно оперира в районите София, Банско, Пловдив, Черноморието Северозападна България. Чрез своята мрежа от международни партньори предлага професионално обслужване и за сделки с имоти в чужбина. Работи в сектора на жилищни и бизнес имоти, включително цели сгради, сделки с парцели, нови проекти, имоти, придобити чрез реституция или приватизация, търгове, прехвърляне на активи.

  Нашата мисия е да прилагаме качествено обслужване прилагайки най-нови съвременни методи на професионално обслужване в сферата на недвижимите имоти чрез квалифицирани кадри и колективен подход. Спазваме принципа „Доволният клиент води нов клиент“.

  Нашият лидер: Екипът се ръководи от инж./икн. Ирена Перфанова - международен специалист по недвижими имоти с доказан професионален опит и квалификация, носител на международните професионални титли: CCIM, CPM, CIPS, CLHMS, ABR, SRS, TRC, ABR, SRS, Realtor, оценител, медиатор, магистър-икономист по бизнес с недвижими имоти и инженер по вътрешна архитектура. Като професионалист е признат член на следните международни организации: Института за финансови и пазарни анализи на бизнес имоти - CCIM Institute, Чикаго, САЩ; Института за управление на недвижими имоти -IREM, Чикаго, САЩ; Института за маркетинг на луксозни имоти ILHM, Далас, САЩ; Американската асоциация на реалторите NAR и CIPS Network; Международната федерация за недвижими имоти FIABCI.  

  Член на международния борд на FIABCI, Председател на УС на НСНИ, член на Борда на директорите на CEPI, член на Real Estate Market Advisory Group към UNECE на ООН, Предходен президент на FIABCI-Bulgaria.

  Нашият слоган: "If you want, we know how", " С усещането за имот"

  Контакти:
  Тел. 02/ 8524317
          02/ 9549105
  e-mail: estatetribune@gmail.com

  Адрес: 
  гр.София
  СофияСофия-град

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата