• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  АВИСТА БЪЛГАРИЯ ООД

  Управител: 
  Николай Чуклев
  Николай Иванов
  Градове: 
  Профил: 

  ОСНОВНА ЦЕЛ

  Продажбата и покупката на имот са две наистина сериозни стъпки. Човек ги предприема, когато има надежди и планове за бъдещето и възлага много на това, че ще успее да сключи най-добрата за него сделка. Ние – агенция за недвижими имоти „АВИСТА“ – знаем това. Познаваме вълнението и притесненията на хората, търсещи своя нов дом. Познаваме и надеждите и тревогите на хората, които продават своето жилище. И като посредник между тези две страни се стремим да свързваме продавачи и купувачи на имоти, чиито желания и нужди се посрещат. Как го правим? Винаги се поставяме на мястото на нашите клиенти. Това е най-добрият начин да разберем как ще сме им най-полезни.

   

  ИСТОРИЯ И РАЗВИТИЕ

  Фокусирали сме дейността си само в София и околностите й и вече повече от 22 години следим промените в нашия град, в пазара, във вкусовете и предпочитанията на хората, които търсят да закупят имот. Предлагаме не просто услуга, а завършено и надеждно решение за всеки клиент. Ежедневно обръщаме внимание върху нивото на обслужване и качеството на услугите ни. За да постигаме това, разчитаме на висококвалифициран екип от експерти извървели дълъг път по усъвършенстване. С течение на времето изградихме работен процес, който ни гарантира максимални резултати при търсенето и предлагането на оферти. Често ни се налага да бъдем гъвкави, да добавяме и изменяме стъпките според желанията и спецификата на клиента ни, за да задоволим неговите изисквания, но резултатите винаги са високи, а клиентите ни доволни.

   

  НАЧИН НА РАБОТА

  Когато продавате или отдавате под наем свой имот, наш брокер има ангажимента да изготви стратегия за реклама и продажба, с която да стигне до максимален брой потенциални купувачи, които биха се заинтересували именно от вашето предложение. Всеки от нашите брокери предлага имоти в конкретен район на София, който познава добре. Искаме, когато вие дойдете при нас и кажете, че търсите нов дом за себе си и семейството си, да ви насочим към тези квартали, които са най-подходящи за начина ви на живот. Да ви заведем в жилища, които можете да видите като свой дом. Да ви предложим офиси и търговски помещения, в които бизнесът ви ще се развива най-благоприятно. Изпитваме истинско удовлетворение, когато нашите клиенти видят мечтите и очакванията си осъществени. Опитваме се да улесним целия процес на търсене, намиране на имот и сключване на сделка. Грижим се за бързото решаване на всички имотни казуси. Даваме безплатни консултации, помагаме за малки корекции по имота, подготвяме цялата документация, за да бъдат и двете страни спокойни.

   

  ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

  Ние знаем колко е важно да спечелиш доверието на клиента и го правим, предлагайки висококачествена услуга. За нас е важно, че сте ни гласували доверие, че ни позволявате да ви помогнем. Затова и непрекъснато усъвършенстваме уменията на всеки един от членовете на екипа ни. Провеждаме обучения, привличаме нови специалисти от различни области, които ще са ви полезни със своите знания и умения. Спазваме и специално разработен за професията ни етичен кодекс. Осъзнаваме ролята си не просто като посредническа, а като отговорна и допринасяща за вашето спокойствие и удобство в дългосрочен план. Към нашите клиенти се стремим да се отнасяме така, както бихме искали да се отнасят с нас, когато ние сме на тяхно място. За нас не е важно да сме най-добрите. Стремим се да помогнем на нашите клиенти да бъдат най-добрите! Ние сме „АВИСТА“ и вашата успешна продажба и покупка на жилище е важна за нас. Позволете ни да ви помогнем.

  Контакти:

  Петя Вангелова - 0893 367585

  Е-mail: admin@avista.bg

   

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата