• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  15-то Национално имотно изложение - Румъния

  Дата на провеждане: 
  04.10.2019 12:45 до 06.10.2019 12:45
  Място на събитието: 
  Букурещ, Румъния

   

   НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ви кани да представите своите проекти на 15-тото издание на НАЦИОНАЛНОТО ИМОТНО ИЗЛОЖЕНИЕ В РУМЪНИЯ TNI -  Târgul Național Imobiliar, което ще се проведе в периода 4-6 октомври 2019 г. в Палата на парламента, гр. Букурещ.

  Изложението е най-голямото събитие за недвижими имоти в Румъния и едно от най-сериозните в Източна Европа, като събира под един покрив всички играчи на пазара на недвижими имоти: инвеститори, строители, брокери, финансови институции, кредитори, инвестиционни фондове, фасилити мениджмънт компании, институции, специализирани медии и маркетингови компании. Обикновено посещаемостта е между 5000 и 6000 души.

  Тази година за първи път от провеждането на изложението в него ще участват и международни фирми и организации, международни членове на Американската асоциация на реалторите - NAR Global. Очакваме присъствието на наши колеги от партньорските ни организации в NAR от Молдова, Гърция, Сърбия, Литва и др.

  Каним Ви да представите свои проекти на изложението като се включите в специализирания каталог с проекти от България, който НСНИ ще публикува. 

  Според организаторите от Румънската асоциация на брокерите и агентите на недвижими имоти APAIR интересът на румънските граждани и инвеститори е насочен главно към проекти в големите градове, ваканционни жилища по Българското Черноморие и около големите градове и ски-курортите ни, както и към инвестиционни проекти.

   

  Можете да заявите участие в каталога до 1 септември 2019 г. при следните условия за ранна регистрация:

  За членове:

  -          рекламно пространство за един или повече проекти на цяла страница в стандартен А4 размер 210 x 297 мм на стойност 200 лв. без ДДС;

  -          рекламно пространство за един или повече проекти на цял лист (2 страници) на стойност 350 лв. без ДДС.

  За нечленове:

  -          рекламно пространство за един или повече проекти на цяла страница в стандартен А4 размер 210 x 297 мм на стойност 400 лв. без ДДС;

  -          рекламно пространство за един или повече проекти на 2 страници на стойност 700 лв. без ДДС.

   

   

  При късна регистрация между 2 и 15 септемрви условията са следните:

  За членове:

  -          рекламно пространство за един или повече проекти на цяла страница в стандартен А4 размер 210 x 297 мм на стойност 250 лв. без ДДС;

  -          рекламно пространство за един или повече проекти на 2 страници на стойност 400 лв. без ДДС.

   

  За нечленове:

  -          рекламно пространство за един или повече проекти на цяла страница в стандартен А4 размер 210 x 297 мм на стойност 500 лв. без ДДС;

  -          рекламно пространство за един или повече проекти на 2 страници на стойност 800 лв. без ДДС.

   

  Текстовете е необходимо да бъдат на английски език!

  Информацията, която ще бъде публикувана /лого, текст, снимки, готова страница,/ остава по ваша преценка.

   

       

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата