• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Национален съвет на НСНИ

  Дата на провеждане: 
  15.02.2020 10:30 до 17:45

  ПОКАНА ЗА НАЦИОНАЛЕН СЪВЕТ НА НСНИ С ОБУЧЕНИЕ И ТИЙМБИЛДИНГ

   

  ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ ТУК

  Уважаеми колеги,

  С най-голямо удоволствие Ви каним заедно да отпразнуваме Деня на Св. Валентин и Св. Трифон Зарезан в гр. Бургас и да съчетаем приятното с полезното в периода 14-16 февруари 2020 г., когато сме предвидили няколко мероприятия:професионално обучение, Национален съвет на НСНИ, на който ще разгледаме актуални проекти и инициативи на Сдружението и тиймбилдинг.

  На 14 февруари 2020г., петък, от 10:30 ч. ще започнем с обучението "Как да печелим ексклузивни права и да продаваме ексклузивна услуга", което ще е отворено за брокери и агенти на недвижими имоти, членове на Сдружението, както и за гости нечленове. Лектори: Ирена Перфанова, Добромир Ганев и Нина Арнаудова

  На 15 февруари 2020г., събота, от 10:30 ч. Управителният съвет на Национално сдружение Недвижими имоти и неговият Председател, съгласно устава на Сдружението, свикват Национален съветкойто ще се проведе в гр. Бургас , хотел МАРИНА БУРГАС, Конферентна зала, при следния дневен ред:

  1. КРАТЪК ДОКЛАД ЗА ДЕЙНОСТТА И ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ НА СДРУЖЕНИЕТО
  2. КРАТКИ ДОКЛАДИ НА ДЕЙНОСТТА НА РЕГИОНАЛНИТЕ СТРУКТУРИ ЗА ПЕРИОДА МАРТ 2019Г. – ФЕВРУАРИ 2020Г. И ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИТЕ ПРОГРАМИ
  3. ОБСЪЖДАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАЛАГАНЕ НА ЕДИННИЯ MLS
  4. ПРЕДСТАВЯНЕ И ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ РЕГИСТЪР
  5. ОБСЪЖДАНЕ НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА И КАМПАНИЯ ПО ТЯХНОТО НАЛАГАНЕ
  6. ОБСЪЖДАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДЕЙНОСТТА НА НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ КЪМ НСНИ

  Членове на Националния съвет са всички членове на Управителния съвет, Председателите и членовете на Комисията по професионална етика, Контролния съвет и Регионалните структури, всички предходни Председатели на УС на НСНИ.

  Към Националния съвет могат да се присъединят и други колеги от НСНИ, които имат интерес и които искат да допринесат за изграждането и развитието на организацията, личности с богат професионален опит, ползващи се с авторитет в обществото и сред членовете на Сдружението с цел да се състоят ползотворни дискусии и да се обсъдят вече реализираните проекти и възможностите и начините за тяхното успешно налагане в бранша.

  В срок до 12 февруари 2020г. всички Председатели на РС трябва да представят в офиса на сдружението кратък доклад за дейността на Регионалната структура за периода март 2019г. – февруари 2020г.,  който ще бъде използван за изложението по време на Националния съвет и трябва да съдържа следната информация: 

  1. Брой членове / налични, отпаднали,новоприети /
  2. Проведени Общи събрания на РС, взети решения, настъпили промени в управлението на Регионалната структура
  3. Проведени мероприятия и други активности на РС
  4. Планирани събития до края на 2020г.
  5. От какво съдействие има нужда съответната регионална структура, което може да бъде оказано от УС на НСНИ и Националния съвет
  6. Заявка за обучения, семинари и валидиране на знания на регионално ниво
  7. Други

   Препоръчително е всяка Регионална структира да бъде представена от всички членове на Регионалния управителен съвет. и неговия председател. В случай, че възникнат обективни пречки за отсъствието на Председателя на РС, всяка регионална структура трябва да бъде представена на Националния съвет от минимум един представител на Управителния съвет на РС. Лицата, представляващи регионалните структури, трябва  да са добре запознати с дейността им, както и с мнението на колегите от региона, относно темите, които ще бъдат разглеждани.

  На 16 февруари 2020г., неделя, от 10:00 до 12:30 ч. сме предвидили тиймбилдинг безплатно за всички участници.

  НАСТАНЯВАНЕ: 

  За събитията на НСНИ  хотел МАРИНА БУРГАС предлага специални преференциални цени за нощувка:

  Единична стая със закуска – 78 лв. крайна цена

  Двойна стая със закуска – 95 лв. крайна цена

  В цената е включена:

  • нощувка
  • паркинг
  • интернет достъп
  • туристически данък
  • туристическа застраховка
  • ДДС

  КРАЕН СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ:

  10 февруари 2020 г.

   

  ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ ТУК

   

  Модерният бизнес хотел Марина се намира на Морска гара – Бургас, непосредствено на морския бряг и в сърцето на морската градина. Сградата разполага със собствен надземен паркинг и е разположена в непосредствена близост до главната улица на Бургас, на комуникативно място с директен достъп до основен път и автобусна спирка на линиите за всички близки черноморски курорти на север и на юг, както и на всички градски автобуси.

  Хотелът е с изчистен и минималистичен интериор, вдъхновен от най-новите дизайнерски тенденции, съчетаващ уютните и топли нюанси на средиземноморието. Тук бизнесът ще намери висок стандарт, приятна и спокойна атмосфера, комуникативна локация за делови срещи и събития.
  Рецепция предлага 24 часово обслужване на своите клиенти.
   

  Описание на стаите:

  Хотел Марина разполага с 33 двойни стаи с изумителна гледка към необятното синьо море и 30 двойни стаи с гледка, разкриваща динамика на градска среда. Всички хотелски помещения са обзаведени с изключително деликатен и стилен интериор, предразполагащ релаксиращия и комфортен престой на своите гости. Функционалните и комфортни стаи, разполагат с климатик Дайкин, телевизор, безплатен сейф, мини бар с разнообразни напитки, стилна баня с душ кабина и сешоар. Напълно оборудвани с удобства, задоволяващи нуждите на правилият избор. Стаите за непушачи са с максимално настаняване на двама възрастни. Обзаведени са с плоскоекранен телевизор с кабелни телевионни канали и безплатен безжичен интернет. На разположение на гостите във всяка стая има кът за приятна и удобна обстановка за работа и почивка.
  За необходимоста от максимално настаняване до 4-ма възрастни, хотела разполага с 3 апартамента. Просторно и уютно обзаведени апартаментите разполагат с комфортен хол с мека мебел, две отделни спални помещения, отделна баня с тоалетна и санитарен възел. От апартаментите се открива красива  гледка към града.

   

  С уважение,

   

  УС и екипът на НСНИ

   

   

   

  НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
  NATIONAL REAL ESTATE ASSOCIATION

  бул."Патриарх Евтимий" 36А, София 1000
  36A, Patriarh Evtimii  Blvd. 1000 Sofia

  P:+359 2/988 6890
  E:   office@nsni.bg
  W:
   www.nsni.bg

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  0879590900 - по време на извънредното положение
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата