• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  en Процедура по прием

  Ако сте професионално работеща компания с положителен имидж и сред нашите членове има поне две компании, които са готови да потвърдят това, ако се стремите да пролагате в работата си виоски професионални стандарти и стика, ако припознавате  залегнали в Етичния кодекс на НСНИ цели и сте готов да стазвате в работата си правата на Вашите клиенти и бизнес партньори, то тогава няма пречка Вашата компания  да стане част от професионалната ни общност.

  Процедура по прием

   

  Защо да стана член на НСНИ?

  1.Авторитет и разпознаваемост

  Като член на НСНИ Вие добавяте към своя имидж допълнителния авторитет, представителност и легитимност на национална браншова организация. НСНИ е допълнителната гаранция за Вашите коректност и професионализъм пред клиенти, партньори, институции и бизнес организации. Като наш член Вие имате право да поставите логото на НСНИ във вашия офис, сайт, рекламни и други материали, както и възможност за допълнителна реклама. НСНИ отстоява Вашите и интересите на бранша пред институциите и обществеността.

  2.Подкрепа в професионалното развитие

  НСНИ дава подкрепа в професионалното развитие на Вас и Вашите служители чрез обучения семинари и участия в проекти при преференциални условия.

  3.Подкрепа за Вашия бизнес

  НСНИ подкрепя Вашия бизнес като създава условия за бизнес партньорства чрез организирани от НСНИ национални и международни събития. Ставайки член на НСНИ Вие ще имате достъп до национална и международна бизнес мрежа. Над 220 професионално работещи компании от цялата страна стават Ваши надеждни бизнес партньори. Като наш член ще имате достъп до специално разработена за НСНИ MLS система, чрез която компании и агенти от страната и чужбина обменят професиоанлна информация за офертите с които работят.

  4.Част от професионална общност с авторитет и история

  НСНИ е организация с 20 годишна исторя. Многократно е получавала отличия от престижни национални и международни професионални организации. Активно партнира на общините и централната власт, престижни български университети и професионални училища. Поддържа сътрудничества с доказани международни организации в подкрепа на бранша и за постигане на по-висок професионализъм в сферата на недвижимите имоти.

   

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  0879590900 - по време на извънредното положение
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата