• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  София

  РЕЗИДЕНШЪЛ ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ

  Управител: 
  ИВАЙЛО ЕМИЛ БЕЦИНСКИ
  Градове: 

  ИНТЕРВЕСТ БЪЛГАРИЯ ООД

  Управител: 
  ВЕНЦИСЛАВ ВЕСЕЛИНОВ ДИМИТРОВ
  Градове: 

  ЕРА ТОП ИМОТИ ЕООД

  Управител: 
  Димитър Калайджиев
  Градове: 
  Профил: 

  Агенция за недвижими имоти "Топ Имоти България” ООД е създадена през 2013 г. Фирмата се присъедини към международната компания ЕРА септември месец 2015г. Фирмата извършва посредничество при отдаване под наем и покупко-продажба на всички типове имоти на територията на областите Благоевград и София. Фирмата предлага проучвания на пазара и имотни консултации, както и пълно юридическо обслужване. За да осигури максимално добро обслужване на своите клиенти, „Топ Имоти България” ООД работи в тясно сътрудничество с всички банкови и финансови институции.

  “Център-НКНИ” ООД

  Градове: 
  Профил: 

  Център Недвижими имоти е агенция от ново поколение, развиваща личния потенциал на своите брокери. В работата си ние целим да поставим взаимоотношенията клиент-брокер на ново ниво - висша форма доверие, коректност, професионализъм и лоялност. Ценности, заложени в центъра на нашето развитие.

  Искрено вярваме в модела "Личен брокер". При нас имате възможността да изберете личен консултант, който да подпомогне избора на най-добрата инвестиция за вас, давайки ви детайлна информация с цел вземане на максимално информирано решение. Вашият брокер ще бъде неотлъчно до вас до момента на финализирането на сделка, защото клиентите са в центъра на нашата дейност.

  Адрес:
  бул. „Никола Й. Вапцаров“ 23, София, 1000 България

  Телефон: +359 879 899 333

  Официален сайт:
  http://www.center.bg

  ЕРА МЛАДОСТ - МЛАДОСТ ЕСТЕЙТС ЕООД

  Управител: 
  Даниела Кметска
  Градове: 
  Профил: 

  ERA е компания със световно признание и високи стандарти, с повече от 2 900 офиси по света, където работят над 30 000 брокери и асоциирани членове, които предлагат на клиентите си първокласно обслужване.

  ERA Младост е първата агенция в мрежата на ERA България – от 2007 година. Специализирана е в извършването на консултантски и посреднически услуги при сделки с недвижими имоти, приоритетно в жилищните райони на Младост 1, 1А, 2, 3 и 4 на гр. София. В компанията работят професионалисти с над 20 годишен опит в бизнеса с имоти.

  ERA Младост е винаги близо до Вас!

   

  Контакти:

  Телефон: 02 975 33 99, 0885 77 24 55

  Е-мейл: mladostoffice@era.bg

  Адрес: гр. София, жк. Младост 3, бл. 302, вх. 4, маг. 8

   

  СИМАР РЕ

  Управител: 
  ВЕСЕЛИНА СТОЕВА
  Градове: 
  Профил:    SIMAR RE е агенция за недвижими имоти основана през 2013г. Екипът вярва, че умението да разбираш индивидуалните цели на всеки клиент и спазването на поетия ангажимент са верния път към отличната брокерска услуга. За нас добрата сделка е тази, която оставя у клиента чувството, че е направил спокоен и информиран избор благодарение на обективната подкрепа на своя брокер.

  Освен на дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти, високият професионализъм на хората в нашия екип се дължи на допълнително придобити квалификации в различни области– право, търговски умения, продажби, управление, мениджмънт, психология.

  Нашите принципи

  -    Да поемаме само ангажименти, които можем да изпълним, за да се посветим изцяло на конкретните цели на клиента и да му осигурим безпрепятствено и прецизно обслужване.

  -    Да предоставяме пълна и детайлна информация, и алтернативни решения при всеки възникнал казус, съобразявайки се с интересите на клиентите.

  -    Да предупреждаваме за всички ползи и загуби, които клиентът може да реализира със своите действия, дори това да означава пропуснати финансови постъпления за брокера и агенцията.

  -    Да не отказваме партньорска дейност с други агенции за имоти, предоставени в нашето портфолио за продажба или отдаване под наем, спазвайки ангажимента си към клиентите  да достигнем до всички потенциални купувачи.

  Всички тези задължителни фактори в нашия подход, доказани с годините, се превръщат в удовлетвореност у клиентите и в увереност в компетентността, ангажираността и етичната отговорност на екипа ни.  "Симар РЕ"
  М 0885  885 655
  София, ул.Проф.д-р Д.Атансов 22,
  етаж партер, офис 3

  "ХОУМС ПРОПЪРТИС" ООД

  Управител: 
  Десислава Петрова
  Градове: 
  Профил: 

  София, ж.к. Мотописта, бл. 14, вх. А

  +359 885 47 11 17
  +359 885 46 11 16

  СТОЯНОВ ХОУМС

  Управител: 
  Стилиян Стоянов
  Градове: 
  Профил: 

  Агенция за недвижими имоти "СТОЯНОВ ХОУМС" е създадена и управлявана от г-н Стилиян Стоянов притежаващ над 10 годишен опит в областта на посредничеството при покупко-продажби и отдаване под наем на недвижими имоти , и с репутация на изключително коректен и надежден партньор, както към своите клиенти, така и към колегите от бранша.

  "Залагам изцяло на коректност, точност и професионално отношение,работя персонално за всеки мой клиент"
   
  управител:Стилиян Стоянов
  0888-880-292 
  офис:гр.София, Бизнес Център "Евротур 2"
  ул."Поп Богомил"N:1,ет.4,офис 20
   

  АТРИО ИМОТИ ООД

  Управител: 
  Даниела Сиракова
  Градове: 
  Профил: 

  „АТРИО ИМОТИ” ООД е основана през 2006 г. Дейността на фирмата обхваща всички части от пазара на недвижими имоти: консултантски, посреднически и юридически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане и управление. Водещи в работата на нашия екип са активната комуникация и близкото сътрудничество с клиента, специалното отношение и прецизиране на детайлите, коректността, лоялността и безупречната професионална етика.

   

  гр. София, София
  • ул. Граф Игнатиев №13, вх.Б, ет. 2
  • +359 896686246
  • atrioimoti@abv.bg

   

  ФЪРСТ ЕСТЕЙТС ООД

  Градове: 
  Профил: 

  First Estates е повече от една обикновена агенция за недвижими имоти, това е концепция! Нашият екип от опитни консултанти Ви осигурява място за решениена всички ваши текущи проекти. First Estates, надежден приятел, който разбира нуждите Ви и Ви предоставя гъвкави решения

  ул. Московска №27 А
  етаж 1, София, България, телефон: 0700 15 15 1
  Ел. поща: office@first.bg
   

  ул. Московска №27 А
  етаж 1, София, България

  Телефон: 0700 15 15 1
  Ел. поща: office@first.bg

   

  Pages

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата