• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  София

  "ДИЗАРХ ЕСТЕЙТС" ЕООД

  Управител: 
  Петър Пешев
  Градове: 
  Профил: 
  7 Lyulyakova Gradina Street
  Sofia, Bulgaria 1113
  088 397 7778

   

  "МАЙ ПРОПЪРТИС" ЕООД

  Управител: 
  Лилия Иванова
  Градове: 
  Профил: 

  „MY PROPERTIES BG“ Е АГЕНЦИЯ ЗА КОНСУЛТАЦИИ, МЕНИДЖМЪНТ И СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

  Агенцията е динамичен бутик за недвижими имоти, предлагащ пълно обслужване на своите клиенти. Фирмата набира популярност с индивидуалния си подход, изключителното отношение и навременно обслужване. My Properties BG използва най-модерните технологии, маркетингови познания и експертни указания, за да ви гарантира правилната сделка на правилната цена. Това включва актуални пазарни обяви, данни в реално време, глобална медийна експозиция и експертни преговори за купувачи, продавачи и наематели. Способностите на екипа на My Properties BG е в предлагането на бутиков стил в управлението и подхода към клиентите на агенцията, което е важно допълнение към затворения цикъл от услуги, които ние предлагаме. При нас е рационализиран процеса на работа, като осигуряваме един изключително, безпроблемен преход през периода на всяка сделка.

   

  гр.София

  бул.“Климент Охридски“47а

  +359884 4444 24

  properties@3gr-bg.com

  http://www.mypropertiesbg.com/

  https://www.facebook.com/mypropertiesbg/

   

  Супер Имоти

  Градове: 
  Профил: 

  SUPER ИМОТИ е първата българска агенция, която предлага най-голямата база от недвижими имоти в България и чужбина. 

  Нашата иновативна система за продажби и наеми на имоти представлява платформа, съчетаваща в себе си предимствата на най-модерните електронни технологии за маркетинг и продажби, в комбинация с безценния жив контакт и обслужване, осигурено от професионално обучени консултанти, притежаващи богат дългогодишен опит на местния пазар. Цялата платформа работи за интереса на клиента, спестявайки му време, пари и усилия.

  Целта е да постигнем модел на постоянно общуване между собствениците на имоти и техните потенциални клиенти, а куратор на този комуникационен процес е именно нашата платформа и респективно нашите консултанти.

   

  ПРАЙМ ЕСТЕЙТС ЕООД

  Управител: 
  ВАСИЛ ГЕОРГИЕВ ШУКЕРОВ
  Градове: 

  ИНТЕРДИЙЛ БГ ООД

  Управител: 
  ДИЯН ПЕТКОВ ПЕТКОВ
  Градове: 
  Профил: 

  През 2017г. с развитието на пазара и на база знанията, опита и контактите в бранша се създаде Агенция за Създаване и Управление на активи – „Интердийл БГ“, специализирана за пазара на имоти в гр. София и чужбина.

  „Интердийл БГ“ е правоприемник и естествено продължение на Агенция за недвижими имоти „Варненски имоти“ създадена през далечната 1994г в гр.Варна.

  Основна дейност на фирмите са консултантските услуги и експертна помощ, посредничество, изготвяне на експертни оценки на недвижими имоти и предприятия, управление на имоти, административни услуги свързани с придобиване  на собственост, от предпроектни проучвания, покупка, проектиране, изпълнение и завършване до ключ, както и последващо управление на имоти.

  Ние се ангажираме да предоставяме на клиентите си професионални услуги, помагайки им да вземат правилни решения и да сключат най-изгодната за тях сделка. Съдействаме им при получаването на банков кредит, консултираме ги с юридически съвети и предоставяме актуална пазарна информация.

  Сайтовете ни www.sofiareal.estate и www.varnareal.estate дават информация за извършваните от нас услуги и предимно екслузивните оферти за имоти.

  Агенциите работят активно по цялото българско черноморие,  в гр.София и в някои страни в Западна Европа. Към настоящия момент дружествата основно си партнират успешно с български, руски, английски, датски и израелски компании. Клиентите ни получават максимално съдействие и сигурност в процеса на покупко-продажбата, както и оптимален вариант при  инвестициите.

  Лицензи и сертификати.

  • Лиценз за оценка на недвижими имоти - Агенция по приватизация 1994г.
  • Диплом от Източно-европейски съюз на експерт-оценителите-  1998г.
  • Сертификат  за експерт-оценител от ЕСЕО - 2006г.
  • Сертификат за експерт по управление на недвижими имоти от ЕСЕО -2008г
  • Сертификати за кредитни консултанти от най големия кредитен посредник в България „Кредит Център“.
  • Член на Национално сдружение Недвижими имоти

  През периода от 2005г. до сега Агенцията е била външен банков консултант- посредник  за ипотечни кредити  или експерт-оценител към УниКредит Булбанк, СИБанк ЕАД, Райфайзен банк, МКБ Юнионбанк,  Алианц банк и Първа инвестиционна банка.  

  Дружествата се придържат към най-високи стандарти на професионално ниво и етика и продължават да се развиват и усъвършенстват в днешния пазар, с помоща на доволните си и лоялни клиенти.

  Някои от по-големите ни клиенти, които са с нас от самото начало и до днес са: „Бон Марин” АД, „Дета Меритайм“, „Юнимастърс“  ЕАД,  „ХСИ-Варна“, „Земя на рози” ООД , „Д-Транс“ ООД, „Наба Инвест“, ‚Комфорт“ ООД, Сладкарници „Крамер“, Ресторанти „Хепи“, „Планекс“ ООД, „Експрес гаранцион“ ООД, „Булминерал“ ООД, „Ай Ви Сейлингс“ ООД, „Идеамакс“ ООД, верига магазини „ЦБА“ и др.

   

  Контакти:

  InterDeal BG
  mob:+359 88 654 88 99

  email: interdealproperties@gmail.com

  РЕЗИДЕНШЪЛ ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ

  Управител: 
  ИВАЙЛО ЕМИЛ БЕЦИНСКИ
  Градове: 

  ИНТЕРВЕСТ БЪЛГАРИЯ ООД

  Управител: 
  ВЕНЦИСЛАВ ВЕСЕЛИНОВ ДИМИТРОВ
  Градове: 

  ЕРА ТОП ИМОТИ ЕООД

  Управител: 
  Димитър Калайджиев
  Градове: 
  Профил: 

  Агенция за недвижими имоти "Топ Имоти България” ООД е създадена през 2013 г. Фирмата се присъедини към международната компания ЕРА септември месец 2015г. Фирмата извършва посредничество при отдаване под наем и покупко-продажба на всички типове имоти на територията на областите Благоевград и София. Фирмата предлага проучвания на пазара и имотни консултации, както и пълно юридическо обслужване. За да осигури максимално добро обслужване на своите клиенти, „Топ Имоти България” ООД работи в тясно сътрудничество с всички банкови и финансови институции.

  ЕРА МЛАДОСТ - МЛАДОСТ ЕСТЕЙТС ЕООД

  Управител: 
  Даниела Кметска
  Градове: 
  Профил: 

  ERA е компания със световно признание и високи стандарти, с повече от 2 900 офиси по света, където работят над 30 000 брокери и асоциирани членове, които предлагат на клиентите си първокласно обслужване.

  ERA Младост е първата агенция в мрежата на ERA България – от 2007 година. Специализирана е в извършването на консултантски и посреднически услуги при сделки с недвижими имоти, приоритетно в жилищните райони на Младост 1, 1А, 2, 3 и 4 на гр. София. В компанията работят професионалисти с над 20 годишен опит в бизнеса с имоти.

  ERA Младост е винаги близо до Вас!

   

  Контакти:

  Телефон: 02 975 33 99, 0885 77 24 55

  Е-мейл: mladostoffice@era.bg

  Адрес: гр. София, жк. Младост 3, бл. 302, вх. 4, маг. 8

   

  Pages

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата