• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Бургас

  ЯВИСТ КАРАМАНОВИ-07 ЕООД

  Управител: 
  ДИМИТРИНКА КАРАМАНОВА
  Градове: 

  ТРАНС-СИСТЕМ

  Управител: 
  ВЕЛИКО ДИМОВ ВЕЛИКОВ
  Градове: 

  ПРЕМИУМ ПРОПЪРТИ

  Управител: 
  НИКОЛАЙ КАНАРИЕВ
  Профил: 

  «Премиум Проперти» работи на международния пазар за недвижими имоти вече повече от 17 години. С наша помощ вече хиляди клиенти са намерили своя нов дом.

  «Премиум Проперти» е дългогогодишен строител и инвеститор в България, успял да реализира на Българското черноморие 12 проекта на жилищни комплекси.

  От 2007 година ние също така работим като агенция за недвижими имоти в България, и благодарение на своя опит и активност на пазара можем да Ви предложим обширна база от предложения! В нея влизат апартаменти на морето, частни домове в селските местности, къщи по българските планински курорти, и квартири в живописните градове на страната.

  Освен помощ при подбора на недвижим имот «Премиум Проперти» обезпечава на своите клиенти и широкоспектърна поддръжка, а именно - юридически консултации, помощ при оформянето на визи, кредитиране, получаване на постоянно жителство в страната, организиране на отдих и туризъм в България.

  Работата на «Премиум Проперти» вече нееднократно е отличена с награди от различни международни изложения.

  Присъединете се към кръга на нашите клиенти и щастливите собственици на недвижими имоти в България!

   

  Контакти:

  Офис в България – Николай Канариев управител

  Адрес: к.к. Слънчев бряг х-л Авеню оф.2 (срещу Полицията)

  Тел. +359888254460 (viber, whats app)

  Email: nk@ppbg.ru , Nikolay.kanariev@gmail.com        

  www.ppbg.ru

   

   

  Офис в Русия – Евгений Колесников

  Тел. +79295144480 (viber, whats app)

  Email: еk@ppbg.ru

  www.ppbg.ru

   

  МОЯ БЪЛГАРИЯ

  Управител: 
  БОГДАНА ГРОЗДАНОВА
  Градове: 

  МАКС РЕАЛ БИ ДЖИ

  Управител: 
  ВАЛЕНТИНА ЯНЧЕВА
  Градове: 
  Профил: 

  Името на нашата агенция “Max Real” говори само за себе си – ние предоставяме максимално реална информация за пазара на недвижими имоти в България.

  Нашата цел е: да Ви предложим МАКСимално изгодни предложения, да Ви предоставим МАКСимално добро обслужване, да имаме МАКСимално доволни клиенти!

  Благодарение на нашия дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти, Вие можете да разчитате на максимална информираност относно имотите в продажба в различни райони на България.  Да получите изчерпателна информация за качеството на строителство за всеки един обект. Гарантираме Ви юридическа чистота и пълно съпровождане на сделката.

  Ние ще Ви помогнем да намерите най-добрият имот за Вас по съотношение на цена/качество!

   

  РАДУГА ПЛЮС

  Управител: 
  Татяна Всеволодовна Балюх
  Градове: 
  Профил: 

  Екипът на "РАДУГА ПЛЮС" има над 13 години опит в областта на недвижимите имоти и всички аспекти на сделки с имоти – покупко-продажба, съдействие при  кредитиране, отдаване под наем, управление, строително-ремонтни дейности. 

  Ние сме колектив от дългогодишно работещи специалисти в сферата на недвижимите имоти в района на  Бургас и Черноморието. Нашата философия се основава на ангажираност към качественото и стойностно обслужване, с предлагане на индивидуални  стратегии за всеки  наш Клиент. Успяхме да развием дългосрочни бизнес отношения с руско-, англо-, и немско говорящи колеги, като посрещаме специфичните нужди на Клиенти им и предлагаме решения по един индивидуален, иновативен и търговски начин.

  В "РАДУГА ПЛЮС" предлагаме пълен пакет услуги касаещи  Вашите сделки. Клиентите ни могат да се доверят напълно на опита ни и да получат консултации и съдействие, както и широк спектър от информация относно недвижимите имоти.

  Професионализмът и етичните бизнес практики винаги са били водеща сила в работата на "РАДУГА ПЛЮС".

   В резултат на това е и членството ни  в НСНИ.

   

  А1 ИМОТИ (НИКОЛА 0210 ЕООД)

  Управител: 
  ДЕТЕЛИНА ГЕОРГИЕВА БАКАЛОВА
  Градове: 

  НИКА РЕАЛ ЕООД

  Управител: 
  ДОРА НИКОЛОВА ХРИСТОВА
  Градове: 

  Pages

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата