ПроксиоПро

Национално сдружение Недвижими имоти въвежда за своите членове платформа за глобален бизнес с недвижими имоти на български език.
ProxioPro е най-широката професионална мрежа за недвижими имоти, която свързва специалисти от целия свят, търсещи начин да правят бизнес заедно.
Отличената с награди платформа дава отворен избор за насочване на оферти към всички участници в глобалната мрежа или към конкретно селектиран партньор от вашата национална асоциация или, от която и да е друга точка на света.
ProxioPro предлага богат набор от инструменти на 19 езика за откриване на подходящите партньори и оферти на четири континента.
В ProxioPro може да осъществявате контакти с групи от лица, които споделят определени интереси, отделни специалности, езици, цели. ProxioPro осъществява контакт между агентите по цял свят. Повече от 500 000 професионалисти от 135 000 компании от над 135 държави. 3 200 000 оферти в световен мащаб. Освен със света общувате и обменяте офертна информация с българските агенции в мрежата. Публикуването на обяви в ProxioPro е надежден инструмент за маркетинг и споделяне между агенти. Когато агент намери оферта, която го интересува, той може да се свърже директно с агента, който я предлага. Всеки агент има възможност сам да реши колко информация да сподели за всеки отделен обект, което прави ProxioPro идеалното място за публикуване на закрити /поверителни обяви и за внимателно предлагане на имоти, при които дискретността е от първостепенно значение. По този начин в затворената агентска общност на ProxioPro могат да се намерят имоти, които не са обявени никъде другаде.
В ProxioPro всеки агент може да изгради професионален профил, съдържащ подробно информация за него самия, контакти за връзка и линкове към неговите обяви. Търсенето на бизнес партньор може да се извършва по местоположение, език, идентификационни данни, име, специалност или членство в национална организация. Целта е да бъде намерен точния партньор за вашите сделки. Платформата позволява да се използва в пълна степен предимството на интернет за реализиране на имотите. Обявите могат да бъдат изпращани към Facebook, Point 2 или към партньорски сайтове навсякъде по света.