ЯВЛЕНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ООД

Профил:

Член на НСНИ: от 1994г.

 

ЯВЛЕНА ЕООД е създадена през 1992 г. Екипът вярва, че трябва да е най-добрия в своята област и винаги се стреми към тази цел. Вярва, че работата изключително на българския пазар на имоти ги прави силни в това, което правят. Вярва, че клиентите са тяхната история и тяхното бъдеще. Вярва, че всеки един служител допринася за благото на
компанията с работата, която върши. Вярва, че добре свършената работа се отблагодарява, а доволните клиенти се връщат отново.
Основна мисия на фирмата е да осигурява спокойствие и сигурност за своите клиенти. Знае, че сделките с имоти са обвързани с много емоции, притеснения и колебания – някои хора правят само по една в живота си и искат да се чувстват уверени, че интересите им са защитени. Затова са си поставили за цел да предоставят най-висококачествената консултантска услуга на пазара и са фокусирани върху нуждите на клиентите си. Считат, че са една от водещите компании в своята сфера. За постигане на тези цели са разработили, внедрили и поддържат система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008. ЯВЛЕНА е една от първите и най-големи агенции за недвижими имоти в страната и предлага пълния спектър от услуги на българския пазар. Основателят на фирмата – инж. Страхил Иванов, е сред създателите и първите председатели на НСНИ.

 

Ние разбираме само от недвижими имоти, но за тях знаем всичко!

 

Контакти:
Тел.: 062/ 62 05 93
Факс: 062/ 62 97 92
e-mail: v.tarnovo@yavlena.com