ЮНИК ЕСТЕЙТС ООД

Профил:

Unique Estates е създадена като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления - luxury и executive.  Работи с клиенти и имоти в луксозния и корпоративния сегмент, обслужва много дипломати и чужди граждани. Вече десет години е лидер и безспорен авторитет  на пазара. Фирмата е част от AG Capital - холдинг, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти.
Портфолиото от имоти е много прецизно подбрано и внимателно разделено в селекции, които представят различните типове имоти. Можете да избирате междy уникални и престижни градски и извинградски имоти, прекрасни имения, имоти за почивка според вашия начин на живот, както и емблематични имоти в стара София.
Екипът на Unique Estates e изграждан прецизно, с внимание към опита и компетентността. Винаги се сравняваме с най-доброто, което се случва на международния пазар. От ноември 2016 г., компанията е партньор на Luxury Portfoio (http://www.luxuryportfolio.com/) – най-голямата глобална мрежа за луксозни имоти. Благодарение на това сътрудничество, ние имаме възможност да ви предложим прекрасни имоти по цял свят, лично отношение, високо качество услуги, които отговарят на международните стандарти, лоялност и коректност.
Инвестирахме много усилия за да покажем, че у нас има пазар за луксозни имоти. Работим постоянно с клиенти от цял свят и знаем, че Unique Estates притежава нивото на всяка една компания в Ню Йорк, Лондон или Париж.
Нашите професионално обучени консултанти са на ваше разположение 7 дни в седмицата. Като опитни посредници те ще ви съдействат да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с чувствителност и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към вас се базират на философията на компанията, основана на доверие, почтеност, дискретност и високи постижения.

Контакти:
Гр. София
бул. „Патриарх Евтимий“ №17
Тел. 0882 600 600, 02/819 20 20
e-mail: office@ues.bg
www.UES.bg