СИТИБУЛ ООД

Профил:

История на фирмата

Агенция за недвижими имоти СИТИБУЛ ООД е създадена през 1997 г. от Злати Димитров с основна дейност- продажба на недвижими имоти. През годините компанията е успяла да разшири дейността си, съобразявайки се с бързо развиващия се пазар. Към момента агенцията работи на няколко различни маркетингови нива- стопанисване и управление на недвижими имоти, консултация и продажба на апаратменти, сгради, офиси, парцели, финасиране. Брокерите работят както на територията на цяла София, така и в София- област. Фирма СИТИБУЛ ООД. разполага с офиси и в Перник, и Кюстендил. Към момента в офис София работи силен и спотен екип, състоящ се от млади, амбициозни и креативни хора, с необходимата квалификация.

Когато през 1997 година Златко Димитров поставя началото на своята фирма, той стартира и един нов за времето си проект- Управленито на недвижими имоти. Днес, четиринадесет години по- късно, броят на стопанисваните имоти надвишава осемдесет, а хората, гласуващи доверие на фирмата стават все повече. До 2005 година Ситибул е единствената фирма на българския пазар, предлагаща подобен тип услуга. Дори към момента започното през 1997 година начинание, наречено "Стопанисване на имоти", предлага най - добрите условия на имотния пазар и дава най - добрите гаранции на собствениците.

През 2005 година СИТИБУЛ ООД. започва сътрудничеството си с банка „ОББ" по проект за кредитиране на покупки на имоти и финансиране на клиентите. Така в лицето на агенцията потребителите откриват и сигурен финансов партньор.

Дейност на организацията

Като консултантска фирма основната дейност, която разива СИТИБУЛ ООД, е именно адекватното и изчерпателно съдействие при покупка или продажба на недвижим имот. Клиентът може да разчита още на:

• Точна пазарна оценка на имота

• Избор на имот от богата и актуална база данни, обновявана и поддържана ежедневно

• Съдействие за ипотечни кредити

• Правни и имотни консултации

• Нотариални прехвърляния, изготвяне и подбор на документи

• Маркетинг и реклама на всички нива, в български и международни онлайн медии, както и в българските печатни издания

В случай, че искате да инвестирате във вече закупения със нас имот, или просто да улесните ежедневието си, оставяйки недвижимото си имущество в добри ръце, може да се възползвате от услугата: СТОПАНИСВАНЕ и УПРАВЛЕНИE НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

Мисия

Мисията е отговорна задача, поръчение. През многото години на имотния пазар компанията структурира и йерархизира своите цели. Днес СИТИБУЛ ООД се води от идеята за пълно клиентско обслужване.

„ За нас това означава: да предложим решения и избор от най- доброто, на най- добрата цена. Да удовлетворим всяка нужда на клиентите, да се съобразим с техните желания, възможности и идеи. Да защитим техните права и да им подарим усмивки!"

За целта има ясна структура за изпълнение на задълженията и мотивирани, квалифицирани хора, които да помогнат за случването на тази мисия на компанията.

Визия

Визията я създават хората, от една страна- тези, доверили се на агенцията, от друга- тези, които съставляват нейния екип.

„ Затова и във философията на компанията е заложена лоялността. Да бъдем лоялни един към друг на работното място и към колегите си, означава така да работим и с клиентите си."

Мотивиран да постигне много, екипът на Citybul Ltd., залага на своите: позитивно мислене, креативност, амбициозност, толерантност, желание за работа, ангажираност, гъвкавост и усет. Успява да съчетае нюх на добър търговец и този на отличния психолог.

Клинетите са различни, но тези, които са спечелени, са споделили своите най- добри впечатления и многократно са изказали своята благодарност.

„ Ето това за нас е най- добрата визия: доволният клиент, който ще се върне отново при нас!"

Цели

Целите са онези нелеки задачи, които всеки си поставя, следва и постига рано или късно, зависимост от желанието и мотивацията.

Защо трябва да е късно,като може да е още днес!

Поставените през 1997 година цели- твърда лидерска позиция на пазара на недвижимите имоти, иновационно и различно отношение към клиента, богата гама от услуги, предлагащи се пазара- са вече факт.

Към момента компанията работи за поддържането и развитието на тези постижения.

Стреми се към усъвършенстване и достигане на нови пазари- извън рамките на България.