МЕГА ИМОТИ ЕООД

Профил:

 

КОИ СМЕ НИЕ?

     Кантора МЕГА ИМОТИ е тясно СПЕЦИАЛИЗИРАНА и ФОКУСИРАНА единствено на пазара за недвижими имоти, като през годините на усилен труд успяхме да натрупаме завиден опит с цел да гарантираме на нашите клиенти ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и ЕКСПЕДИТИВНОСТ.

     Дейността си МЕГА ИМОТИ стартира през 2005г. с офис в гр. Сливен- в началото под наем, а след това със собствен офис до Съда и Общината на ул.“ Г. С. Раковски “ 13. Поради увеличеният ръст на клиенти и партньори, с цел да отговори на тяхното търсене и предлагане на имоти извън града посока Черноморието, открихме през 2008г. офис и в гр.Бургас в най - оживената част на града на ул.“ Алеко Богориди“ 43!

     Управителят на МЕГА ИМОТИ Магдалена Фърчанова внимателно подбира своя ЕКИП, който се състои от добре подготвени и квалифицирани  консултанти, обучени за да покрият напълно представите Ви за компетентно, любезно и коректно отношение към Вас - нашите клиенти и колегите от бранша.

    Кантора МЕГА ИМОТИ разполага с богата база данни от имоти, обявени за продажба и за  отдаване под наем, включващи градски,извънградски, бизнес и курортни имоти на територията на Бургаска  и Сливенска област.

     Партньори на МЕГА ИМОТИ са много строители и инвеститори, юридически и физически лица от български и чуждестранен произход, както и редица Банки, с които работим интензивно, за да осигурим на нашите клиенти ДОБЪР имот, на ДОБРА цена и на ДОБРИ условия спрямо възможностите и предпочитанията им .

     Ние знаем и разбираме, че покупко-продажбата  на недвижим имот е много важна и определяща за Вашето бъдеще, че е свързана с много емоции, въпроси и колебания, затова Ние се  стремим да запазим Вашият комфорт  чрез индивидуален подход, търпение и дискретност към всеки от Вас – НАШИТЕ клиенти.

      С цел подобряване качеството на обслужване през 2014г. кантора МЕГА ИМОТИ стана член  на НСНИ и работи спрямо професионалните и етични стандарти, наложени от Сдружението.

     Активно участва в изложения, семинари и обучения, организирани от НСНИ.

     Кантора МЕГА ИМОТИ е подходяща за Вас, ако цените Вашето време и Вашите пари и разчитате на Нашият ОПИТ  и ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!

 

 

Контакти:
гр.Бургас
ул."Богориди" №43 офис 1
056 84 50 55
0878 965 055
е-маил: mega_imoti_sl@abv.bg