ЛУКС ИМОТИ (ЛУКСИММО ООД)

Профил:

ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO — луксозни имоти в България и чужбина

Агенцията ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO е основана през 2007 г. от предприемача Никола Стоянов и неговия екип, като част от корпоративната група компании BULGARIAN PROPERTIES HOLDINGS. Компанията работи единствено във високия сегмент на пазара като обслужва клиентите си по стандарти, вдъхновени от на най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Ние осигуряваме на клиентите си всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Консултираме както купувачи и наематели на луксозни имоти в страната и по целия свят, така също и продавачи и наемодатели, търсещи успешна реализация на своя имот сред нашите многобройни клиенти.

ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO е първата българска агенция, предлагаща луксозни имоти от най-високо качество и в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите над 20 офиса и представители в България и няколко партньорски офиси в Гърция, Русия, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други. Участваме редовно в множество мероприятия, свързани с имотите зад граница — изложения, конференции, семинари.

Почти 10 години след своето основаване ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO продължава да изпълнява амбициозна програма за развитие и позициониране на нови ключови пазари извън България, с цел утвърждаването на ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO като международна агенция за елитни имоти, обслужваща клиенти по целия свят.

ЛУКС ИМОТИ / LUXIMMO – качество, престиж и обслужване по най-висок световен стандарт!

Контакти:

Тел.: 02/ 9 11 55
Моб.: 0883 888 888

e-mail: info@luximoti.bg