КА5 ИМОТИ ЕООД

Профил:

Агенция за недвижими имоти КА5 е създадена като ново юридическо лице през 2015 година, когато на практика друга агенция за недвижими имоти основана през 2007 година в София се разделя на две. По-голямата част от сформирания през годините екип се влива в новата агенция КА5 със собственици братята Антон и Кристин Илиеви. Екипа на фирмата е доказал през годините своите успешни практики в работата си с клиенти, колеги, строители и банки и всичко продължава с новото име КА5. Агенцията е специализирана в посредничеството при покупко-продажбата и отдаването под наем на жилищни имоти в София.

Качествените услуги, които предлага КА5 имоти са запазена марка. Агенцията има изградени отношения и сключени партньорски договори с почти всички банки, което улеснява процеса по бързото и качествено обслужване на всички купувачи. Фирмата разполага с богата база данни за новото строителство в София и страната както с актуална информация за реалните цени на жилищата в столицата, която информация не е свободно достъпна за физически лица.

Антон Илиев е съосновател на КА5 имоти. Работи като брокер недвижими имоти от повече от десет години. Работил е в Райфайзенбанк като жилищен банков консултант. Бил е автор, сценарист, продуцент и водещ на живо на кратка ежедневна рубрика за недвижими имоти в икономическото предаване „Портфейл” на Дарик радио. През годините заедно с екипа си е участвал като посредник в над 500 покупко-продажби на имоти, който практически опит го нарежда в челните редици на опитните и успешни брокери в България. Антон Илиев е един от малкото брокери недвижими имоти в страната, които се броят на пръстите на едната ръка с реален практически опит в провеждането на частни търгове за продажба на имоти.

Кристин Илиев е съосновател на КА5 имоти. Започва кариерата си в областта на недвижимите имоти през 2005г. в една от най-големите агенции за недвижими имоти в България където в последствие бива повишен до помощник управител на най-големия офис на фирмата. Под негово наблюдение и участие успешно са приключени стотици сделки както за покупко-продажба, така и за отдаване и наемане на имоти. Специалист в областта на покупко-продажбите на жилищни имоти, търговски и офис площи, парцели и къщи. Отговаря за контактите на фирмата с чуждестранни инвеститори, клиенти-купувачи и наематели както и за обучението на новите кадри във фирмата.

Агенцията работи в собствен офис на адрес: София 1324, Люлин - 7, бул. "Д-р Петър Дертлиев" 42, ет.3, офис.8 (до блок 729) между Мега мол и Кауфланд и на 500 метра от метростанция "Западен парк".

02/825-02-02, 0892 04 1111, 0892 016 111, 0895 500 322