ДРИЙМС ООД

Профил:

 

  • -             година на регистрация - 2005,  член на НСНИ  - май 2007

-             "ДРИЙМС" ООД предлага услуги в сферата на недвижимите имоти в цяла Югозападна България - гр. Благоевград, Самоков, Сандански, Петрич и населените места в тези общини.

-             "ДРИЙМС" ООД посредничи при покупко -продажби на всякакви недвижими имоти - земеделски земи, парцели, жилища. Консултации и посредничество при строителство срещу обезщетение и продажби на имоти "на зелено". Отдаване под наем на промишлени и жилищни недвижими имоти и управление на същите.

-             "ДРИЙМС" ООД предлага всякакви недвижими имоти - при нас ще намерите мечтания от Вас имот - за инвестиция, за живеене, за земеделски и бизнес нужди.

-             Мисията на "ДРИЙМС" ООД е да предложи най - доброто на клиентите си - техният мечтан имот на най- добрата цена, предлагайки перфектно обслужване в обследване на самия имот и изпълнение на сделката. Нашата цел е нашите клиенти да се върнат при нас отново!

-             Агенция за недвижими имоти ДРИЙМС е със седалище в университетския град Благоевград. Ние сме специализирани в продажба на недвижими имоти и инвестиции в Югозападна България. Посветили сме се на изграждането и поддържането на добри взаимоотношения с нашите клиенти и партньори.

-             Ние знаем, че всеки клиент има различни нужди и изисквания, така че от момента, в който се срещнете с някой от нашия екип,Вие ще бъдете наясно, че ние Ви слушаме.

-             Нашият бизнес е специализиран в маркетинга и продажбата на нови проекти и инвестиционни земя за жилищни, търговски и развлекателни цели. Ние гарантираме, че всички предлагани от нас имоти - от апартаменти и къщи до търговски и жилищни парцели, ще отговорят на Вашите индивидуални изисквания и ще осигурят отличен инвестиционен резултат.

-             Ние се гордеем с нашата способност да направим инвестициите в имоти прости и разбираеми. Нашият експертен персонал ще се погрижи за абсолютно всичко за да направите своя избор, да ви помогне с решението при покупката като Ви води през всяка стъпка от процеса.

 

  Можете да ни се доверите!

  Ние ще намерим мечтания от Вас имот!