ВЕДА КОРЕКТ ЕООД

Профил:

Агенция ВЕДА КОРЕКТ ЕООД  е водеща компания с дългогодишен опит и предмет на дейност продажба на имоти и наемни отношения в гр. София. Екипът й от професионалисти с готовност ще отговорят на всички въпроси относно закупуването на недвижима собственост в България и ще дадат на клиентите си обективен съвет, съобразен с изискванията им. 
Агенцията  работи усилено в две главни насоки – предлагане на голям избор от качествени оферти и осигуряване на всички съпътстващи покупко-продажбата услуги. Това, което ги отличава, е комбинацията от дългогодишен опит и познаване в детайли на пазара на недвижими имоти в България, съчетани с отлично обслужване на клиентите. Опитът, задълбоченото познаване на пазара, огромният избор от оферти и иновативният подход са причините за професионалния успех на компанията. Базата й от данни е достъпна и интуитивно структурирана, за да спомогне за лесната ориентация и навигация на сайта.
Компанията предлага правна, пазарна и обща информация, която ще помогне в разбирането на тенденциите и правните процедури и ориентирането на пазара на недвижима собственост в България.

Контакти:
Тел.: 02/ 9531 268
Факс: 02/ 952 63 33
e-mail: veda_corect@mail.bg