БРЕЙН ТРЪСТ ЕООД

Профил:

Brain Trust Real Estate – компания за недвижими имоти, чиито ценности включват не само ангажимент за честен, професионален и отговорен бизнес, но също така и за успеха на клиентите.

От създаването си през 2009 г, нашата мисия е да предоставяме повече от очакваното. Качеството на услугата е основата, върху която се гради бизнеса на Brain Trust Real Estate. Многобразие на умения, обширни познания, професионални съвети и специално обслужване са само част от силните страни на екипа. Основен стремеж на компанията е създаване на марка, която се ползва с доверие и да бъдем до клиента във всяко предизвикателство. Имаме професионална готовност и умения за: продажби на готови имоти или в процес на строителство; наеми – дългосрочно и краткосрочно; стратегическо планиране и концепции за развитие на нови жилищни и офис обекти. Предлагаме и следните допълнителни услуги: Интериорни проекти и решения; Строително-ремонтни и довършителни работи; Консултации за имуществени застраховки; Юридически и счетоводни услуги; Консултации и съдействие за жилищни кредити; Управление и стопанисване на отделни имоти, включително цели жилищни комплекси, офис и търговски обекти; Визови и туристически услуги; Самолетни билети; Посрещане и организиране на транспорт в България; Следпродажбено обслужване.

Компанията развива и направлението Brain Trust Virtual Office и разполага с луксозно оборудвани индивидуални офиси, семинарни зали и зали за срещи в модерни сгради, на няколко топ локации в София. Клиентът получава гъвкави решения и надеждни стандарти от началото до края, а Брейн Тръст превръща правенето на бизнес в бързо развиваща се среда лесно и достъпно.

 

Контакти: Тел.: 02 / 439 4000 Мобилен: 0898 524 882 e-mail: office@braintrust.bg