АГЕНЦИЯ МЕЖДУНАРОДНИ ВЛОЖЕНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ ЕООД / ESTATE TRIBUNE /

Профил:

 

Член на НСНИ: от 1996 г. като правоприемник на агенция „Тайгър“

Предлага посредничество при сделки с недвижими имоти, оценки на имоти от независими оценители, професионални финансови и пазарни анализи по международен стандарт, консултации, управление на имоти и проекти, интериорен дизайн. Обслужва раойоните София, Банско, Пловдив, Черноморието, в чужбина чрез мрежа от международно сътрудничество. Работи в сектора на жилищни и бизнес имоти, включително цели сгради, сделки с парцели, нови проекти, имоти, придобити чрез реституция или приватизация, търгове, прехвърляне на активи.
Нашата мисия е да прилагаме най-нови съвременни методи на професионално обслужване в сферата на недвижимите имоти чрез квалифицирани кадри, качествено обслужване.
Спазваме принципа „Доволният клиент води нов клиент“.

Фирмата се ръководи от международен специалист по недвижими имоти с доказан професионален опит и квалификация, носител на титлите: CCIM, CPM, CIPS, CLHMS, TRC, оценител. Член на международния борд на FIABCI и президент на Membership Committee, Председател на УС на НСНИ.
Член е на: най-големия американски Институт за финансови и пазарни анализи на имоти - CCIM Institute, Чикаго, САЩ; Института за управление на недвижими имоти -IREM, Чикаго, САЩ; Института за маркетинг на луксозни имоти ILHM, Далас, САЩ; Американската асоциация на реалторите NAR и CIPS Network; Международната федерация по недвижими имоти FIABCI.  

 

Контакти:
Тел. 02/ 8524317
        02/ 9549105
e-mail: estatetribune@gmail.com,
            aiic@mail.bg