• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Бургас

  ХИТ ПРОПЪРТИС ЕООД

  Градове: 
  Профил: 

  Агенция за недвижими имоти Хит Пропъртис е създадена през 2005г. Вписана е в Търговския Регистър с ЕИК 102929435 и е член на НСНИ от 2014г.Представлявана и управлявана от Елена Тончева- с квалификация "Брокер трета степен" по европейски стандарт. Централният офис на Хит Пропъртис се намира в самия център на курортния град Бургас.

   Хората от екипа ни работят в областта на недвижимите имоти от повече от 15 години,говорят български, руски, английски.

  Професионализъм, сигурност и експертна помощ, иновативна мисъл и бизнес етика , коректност към клиентите и колегите – това са съвсем естествени неща за нас. Хит Пропъртис предлага пълна гама от консултантски и брокерски услуги, юридически услуги, свързани с покупката, продажбата, отдаването под наем, наемането и управлението на недвижими имоти. Нашата агенция предлага широка гама имоти на територията на страната; и в частност, в  южната част на черноморското крайбрежие,Бургас и Бургаска област :градски и селски къщи, апартаменти в града и във ваканционни селища, разположени в близост край морския бряг или в планински курорти, търговски площи,бизнес имоти, инвестиционни проекти за фирми, земя за строителство или земеделски земи и други.

  С удоволствие ще помогнем на нашите клиенти и ще направим всичко лесно и ясно за тях!

   

  Хит Пропъртис                                                 

  Бургас, 8000                                                    

  Пл."Св.Св.Кирил и Методий" №11                 

  Тел: +359 56 826677                                        

  Моб: +359 888 254344                                   

  Е-mail: hitproperties@abv.bg                                   

  Skype: hitproperties                                                                                                   

  www.hitproperties.eu

  ПОЗИТИВ СЪРВИС ЕООД

  Градове: 
  Профил: 

  Ул. ‚Гурко“ 59, ет.1,

  Бургас,

  тел: +35956820074 тел/факс: +35956820693

   GSM 0888 22 17 95

  e-mail:d_gocheva@yahoo.com

   

   

  Фирмата предлага посреднически услуги за покупко - продажба на имоти,в Бургас и областа, даване под наем на бизнес и др. имоти.  Работим с всички типове имоти – апартаменти, къщи /еднофамилни, многофамилни/, парцели, офиси, складове, магазини.

  Стопанисване на имоти.

  МОРЕ - НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

  Градове: 
  Профил: 

  Управител: Георги Ангелов Море - недвижими имоти е компания която се занимава с покупко-продажба, наеми, управление на имоти, юридически и консултантски услуги, съдействие в получаването на ипотечни кредити, строително-монтажни и ремонтни дейности, юридическо обслужване на всички етапи от покупката на недвижими имоти предимно в град Бургас и Бургаска Област. Тук ще ви обърнем СПЕЦИАЛНО внимание и ще ви покажем – ОТНОШЕНИЕ, СИГУРНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. Контакти: адрес: България, град Бургас www. more-imoti.com e-mail: more_imoti@abv.bg тел. +359 889 34 19 23

  ДИВИДЕНТ 1

  Градове: 
  Профил: 

  Дивидент 1 ЕООД е създадена през 1995 г. в град Бургас ,като посредническа фирма за недвижими имоти. Компанията се управлява и развива от екип с богат опит в областта на посредничеството при сделки с недвижими имоти. Фирмата притежава развита информационна база, познания и стандарти. Сътрудничеството с утвърдени и перспективни партньори, банки, институции дава възможност за гъвкавост при изпълнението на всяка поставена цел. Фирмата работи на територията на Бургаска област. Предоставя цялостно обслужване на своите клиенти: от предварителни консултации и анализ на недвижими имоти, до необходимост от ремонт, обзавеждане, интериор. За контакти: тел.: 056/844-177 моб.: 0878946478 Doнка Ляшева e-mail: Divident1@mail.bg broker8@abv.bg, www.divident1.com Адрес: гр.Бургас, ул.Ив.Богоров 5 ет 1

  МЕГА ИМОТИ БУРГАС ЕООД

  Управител: 
  МАГДАЛЕНА ЯНКОВА ФЪРЧАНОВА
  Градове: 
  Профил: 

  Контакти:
  гр.Бургас

  ул."Богориди" №43 офис 1

  056/84 50 55;

  0878 965 055

  е-маил: mega_imoti_burg@abv.bg

   

   

  „Мега Имоти Бургас” ЕООД е специализирана компания оперираща в сферата на недвижимите имоти от 2005г.

  Още от основаването на компанията Ние стартирахме с една единствена цел: да реализираме амбициите си за трайно и забележимо присъствие на пазара на Недвижими имоти. През годините успяхме да натрупаме завиден опит който ни помогна да утвърдим името "Мега Имоти", което днес нашите минали и настоящи клиенти асоциират с думите професионализъм. Магдалена Фърчанова обучава екипът си на коректност и професионално отношение към всички.

  През февруари 2011г. можем да се похвалим с нов офис в гр.Сливен ул.”Г.С.Раковски”№ 13 етаж 2 офис 12.

  От май 2008г. отворихме офис и в гр. Бургас ул.”Ал.Богориди”№43 етаж 1

  Не залагайте на Аматьори!!!

  Доверете се на Професионалистите в бранша!!!

  Pages

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  02/980 14 70
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата